14.09.2017

Hz. Ömer Camii 4-6 yaş Kur'an Kursu Hizmete Açıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “Okul Öncesi Din Öğretimi Projesi” çerçevesinde başlatılan ve 4-6 Yaş Kur’an Kursları Projesi kapsamında Kepez İlçesi Gündoğdu Mahallesine Hz. Ömer Cami 4-6 yaş Kur’an Kursu hizmete açıldı.

Hz. Ömer Cami bünyesinde faaliyet gösterecek olan  Hz. Ömer Cami 4-6 yaş Kur’an Kursu bugün yapılan açılış töreni ile hizmete açıldı.

Açılışa İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN, Kepez İlçe Müftüsü Vekili Mücahit DEMİREL, Hz Ömer Cami görevlileri, Kuran Kursu görevlileri ve mahalle sakinleri katıldı.

İl Müftümüz Osman ARTAN yaptığı açılış konuşmasında  emeği geçen herkese teşekkür etti. Daha sonra İl Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN’ın yapmış olduğu dua ile kurs hizmete açıldı.