26.07.2017

Yaz Kur’an Kursları Ziyaretleri

Antalya İl Müftülüğü Eğitim Hizmetlerinden sorumlu Müftü Yardımcısı Mustafa AYDIN, Din hizmetleri ve Eğitini Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ, Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ tarafından  Yaz Kuran Kurslarımız ziyaret edildi.

24.07.2017 tarihinde Konyaaltı İlçesi Hacı Mehmet Aktaş Camii, Hacı Atiye Aktaş Kız Kur'an Kursu, Uncalı Şehit Muhammed Oğuz Camii, Uncalı Siteler Kız Kur'an Kursu, Aşağı Karaman Mah. Mehmet Kılıç Camii, Mehmet Kılıç Camii 4-6 yaş Kur'an Kursu, Kepez İlçemiz Duraliler Mah. Merkez Camii, Merkez Kız Kur'an Kursu, Merkez Camii 4-6 yaş Kur'an Kursu, Duraliler Mescidi, Duraliler Mescidi Kız Kur'an Kursları,

25.07.2017 tarihinde Muratpaşa İlçemiz Fatih Camii, Fatih Camii Kız Kur’an Kursu, Meltem Camii, Meltem Camii Kız Kur'an Kursu, Bayındır Kız Kur'an Kursu, Soğuksu Camii, Soğuksu Camii Kız Kur'an Kursu, İsmet Yüce Camii, İsmet Yüce Camii Kız Kur'an Kurslarında açılan Yaz Kuran Kursları ziyaret edildi.

Kurs ziyaretlerinde öğrencilerle sohbet eden Sayın AYDIN ve beraberindeki heyet, Antalya Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı çantaları ve tişörtleri öğrencilere dağıttılar.