21.07.2017

Bayan Görevlilerimizden 15 Temmuz Paneli

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında, 20 Temmuz Perşembe günü saat 15:30’da Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi konferans salonunda bayanlara yönelik “15 Temmuz, Din ve Değerlerimiz” temalı bir panel programı düzenlendi. Düzenlenen programa İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü Yardımcımız Osman Demirel ve Uzman Vaiz Hatice ÖGKE  panelist olarak katıldılar.  15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Panele İl ve İlçelerimizde her kademede görev yapan bayan görevliler ve Hacı Dudu Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Ahmet ŞAHİN, Şube Müdürü Süleyman BÜBER, Muratpaşa Müftü Vekili Mustafa Polat dinleyici olarak katıldılar.