22.05.2018

İlimiz Müftülüğü Ramazan Programlarımız Devam Ediyor

Ramazan ayı nedeniyle İlimiz Müftülüğü Müftüsü, Müftü Yardımcıları, Vaizleri Müdürleri, İmamları vesair bütün çalışanlarımızla hep sahadayız. Cami Cemeat İşbirliği ile düzenlenen iftarlara katılarak vaaz ve dualarda, Televizyon ve Radyo programlarına katılarak izleyen ve dinleyenleri bilgilendiriyoruz.

Bu bağlamda ramazan etkinlikleri kapsamında her gün Muratpaşa Recep Çil Camii bahçesinde  yapılan ve Koza TV de canlı yayınlanan iftar özel programına İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU katıldı. Canlı yayınlanan ve Sunuculuğunu da Recep Çil Camii İmam Hatibi Mehmet İNAN’ın yaptığı İftar Özel Programında İl Müftü Yardımcımız Ramazan ayı ve bizlere kazandırdıkları ve Oruç Sabır eğitimi konularını anlattı.

Canlı Yayın programından sonra İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU Recep Çil Camii bahçesinde Cami Mahalleli buluşması kapsamında düzenlenen iftar programına katıldı.

İl Müftü Yardımcımız Mustafa ŞİMŞEK Tulu FM’de Ramazan ayı boyunca her gün düzenlenen ve sunuculuğunu İlimiz Müftülüğü Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ’un yaptığı Ramazan ayı özel programına katılarak dinleyenlere Ramazan ayı ve Oruç ile bilgilendirmeler yaptı.

Radyo programından sonra İl Müftü Yardımcımız Mustafa Şimşek beraberinde Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA ve Aksu İlçe Müftüsü Mehmet CEYLAN ile birlikte Aksu İlçemizde düzenlenen ve yaklaşık üçbin kişinin aynı anda iftar yaptığı iftar programına katıldı.