16.02.2020

Ecdadın İzinde Yivli Minare Cami Sabah Namazı Buluşmaları

Her pazar, Sabahın en bereketli zaman diliminde, Yivli Minare Camisinde sabah namazında buluşuyoruz. Namaz, tesbihat, Kur'an ziyafeti, sohbet ve dua ile taçlanan bir buluşmayı daha icra ettik.
Bu haftanın konukları; Güzel Kıraati ile Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kemal ÖNDER hocamız idi. Eğitim Merkezi Tashih-i Huruf Kursiyeri İmam Hatipler, Namaz öncesi Yasin sûresini okuyup, tesbihat yaptılar.

Eğitim Merkezi Müdürü Hafız Mustafa Kemal Önder, Sabah namazını kıldırdı. Namaz sonrası kendine has yorumu ve güzel anlatımı ile ‘Namaz kılmanın önemi’ konulu sohbet icra etti.
Sabah namazı buluşması Karatay Medresesi ve Mevlevihane’de yapılan çay-simit ikramı ile sona erdi. Bu anlamlı buluşmaya;
 Antalya Valimiz Münir KARALOĞLU, İl Müftü Yardımcıları Mustafa ŞİMŞEK, Osman DEMİREL, İlçe Müftümüz Kuddusi UYSAL, Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Coşar, Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah ÇALIŞKAN, Hamza Taş İHO Müdürü Yunus YÜKSEL, öğrenciler, Öğretmenler, Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.