15.01.2020

Yılın İlk Personel Toplantısı Yapıldı

Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan personele yönelik 2020 yılının ilk  toplantısı; İmam Hatipler, Müezzin Kayyımlar ve Kur'an Kursu Öğreticilerinin katılımı ile 15.01.2020 tarihinde Müftülüğümüz Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya İlçe Müftümüz Kuddusi UYSAL, Şube Müdürü Mustafa POLAT katıldılar. Gebizli Cami İmam Hatibi İsmail CİNEL'İN Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan toplantıda açış konuşması yapan İlçe Müftümüz, geçtiğimiz yıl yapılan faaliyetleri değerlendirerek, yeni yılda yapılması planlanan proje ve faaliyetleri personel ile paylaştı. İdlib’de yaşanan insanlık dramını da gündeme taşıyan Müftü Uysal,  Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak her zaman mazlumun, yetimin ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğumuzu hatırlattı.  Müftülüğümüze bağlı bütün Din Görevlilerinin katkı ve gayretleri ile iki tırdan oluşan; gıda, temizlik ve temel ihtiyaç malzemesi toplanarak İdlib'e gönderilmesi kararlaştırıldı.

Şube Müdürü Mustafa POLAT'IN, personele gündeme dair konuları aktarması,Müftülüğümüze yeni tayin olan görevlilerin tanıştırılması ve Emekli olan İmam Hatip Durmuş Ali İVGEN’E hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verilmesi ile toplantı sona erdi.