12.01.2020

Ecdadın İzinde Yivli Minare Cami Sabah Namazı Buluşmaları

Her pazar, Sabahın en bereketli zaman diliminde, Yivli Minare Camisinde sabah namazında buluşuyoruz. Namaz, tesbihat, Kur'an ziyafeti, sohbet ve dua ile taçlanan bir buluşmayı daha icra ettik.
Bu haftanın konukları; Tilaveti ile Döşemealtı Merkez Ramazan Altun Camii İmam Hatibi Enes Ovalı ve Sohbetiyle Aksu Emekli Müftüsü Mehmet Ceylan hocalarımız idi.
İmam Hatip Ovalı, sabah namazını kıldırıp ardımdan tesbihat ve Kur’an ziyafeti sundu.
Kısa süre önce emekli olan Aksu İlçe Müftüsü Mehmet CEYLAN hocamız kendine has yorumu ve güzel anlatımı ile sohbet icra etti.
Sabah namazı buluşması Karatay Medresesinde yapılan çay-simit  ikramı ile sona erdi.
Bu anlamlı buluşmaya; Antalya Valimiz Münir KARALOĞLU,
İl Müftü Yardımcısı Mustafa ŞİMŞEK, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim ACAR, Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin COŞAR, Okul İdarecileri, Öğretmenler, Din Görevlileri, Varsak İmam Hatip Ortaokulu ile Mevlana İHL öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.