06.12.2019

Antalya Yetimine Sahip Çıkıyor

''Antalya Yetimine Sahip Çıkıyor'' projesi kapsamında Müftülüğümüze bağlı Cemile Durmaz Kur‘an Kursunda yetim aileler ile kahvaltı programında da bir araya gelindi. Kahvaltı programına Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun eşi Sevim Karaloğlu Hanımefendi , Antalya milletvekili Mustafa Köse’nin eşi Ünzile Köşe Hanımefendi, İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın ve Kur'an Kurs hocaları katıldı. Yetim aileler ile birlikte önce Kur’an okunup dua yapıldı. Daha sonra kahvaltı da hasbihal edildi. Ayrıca misafirlerimiz  4-6 yaş sınıflarımızı ziyaret etti. Kur’an okumaya geçen 4-6 yaş öğrencimizin törenine katılan misafirlerimize ,minik öğrencilerimiz ilahiler söyledi. Kur'an okumaya geçen öğrencimizin plaketini Sevim Karaloğlu Hanımefendi takdim etti.