01.12.2019

Ecdadın İzinde Yivli Minare Cami Sabah Namazı Buluşmaları

Her pazar, Sabahın en bereketli zaman diliminde, Yivli Minare Camisinde sabah namazında buluşuyoruz. Namaz, tesbihat, Kur'an ziyafeti, sohbet ve dua ile taçlanan bir buluşmayı daha icra ettik.
Bu haftanın konukları; Meltem Cami İmam Hatibi Mustafa AKBULUT,  Üsküdar Hakkı demir AİHL Musiki Korosu ve İlahiyatçı Doç Dr. Mustafa ÖZCAN hocalarımızdı.
Meltem Cami İmamı AKBULUT, sabah namazını kıldırıp ardımdan tesbihat ve Kur’an ziyafeti sundu.
İstanbul Üsküdar Hakkı Demir AİHL Musiki Korosunu oluşturan öğrenciler, söyledikleri birbirinden güzel ilahiler ile dinleyenleri mest etti.

İlahiyatçı Doç Dr. Mustafa Özcan hocamız kendine has yorumu ve güzel anlatımı ile sohbet icra etti.

Program sonrası  Yivli Minare Cami İmam Hatibi Abdulkadir AKTÜRK tarafından misafir öğrencilere Kaleiçi'ni anlatan sunum gerçekleştirildi.
Sabah namazı buluşması Karatay Medresesinde yapılan çorba ikramı ile sona erdi.
Bu anlamlı buluşmaya; Antalya Valimiz Münir KARALOĞLU,
İl Müftüsü Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcısı Mustafa ŞİMŞEK ve Osman DEMİREL, İlçe Müftümüz Kuddusi UYSAL, İl Milli Eğitim Müd. Yard. Muhammed ÖZDEMİRCİ, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim ACAR,Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin COŞAR, Okul İdarecileri, Öğretmenler, Din Görevlileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.