10.10.2019

Gençler İçin Çalışıyoruz

Muratpaşa İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak,  aynı  bölgede çalışan Din görevlilerimiz birlik ve beraberlik içinde daha etkili ve verimli çalışıyor. Yirmişer kişiden oluşan  gruplar(Din görevlileri) çevresindeki okullarda milli ve manevi değerler eğitimi sunumları, gençlerle cami buluşmaları, yetimlerin sevindirilmesi,engellilerin  hayatını kolaylaştırma, bağımlılıkla mücadele gibi bir çok konuda gençlerimizin hep yanında. İlçe Müftümüz Kuddusi UYSAL;  'Gençler bizim herşeyimiz' diyerek konuyu çok yakından ve ilgiyle takip ediyor. İlçe Müftümüz, yapılan çalışmalar ve yeni projeleri görüşmek üzere Din görevlileri ile istişare toplantısı düzenleyerek, her bir görevlinin görüş ve fikirlerini dinledi. Yapılan görüşmeler neticesinde aşağıda belirtilen konu başlıkları çerçevesinde faaliyetler yapılması kararlaştırıldı.

• Gençlerle daha fazla sportif faaliyetler
  • Gençlerle Tarihi mekanların ziyaretleri ve tarih sunumları
  • Engelli bireyler ve ailelerini düzenli ziyaret
  • Her Camiden öğrencilere burs, kırtasiye ve gıda paketi yardımı
  • Kafe ve kahvehane gibi mekanlar ziyaret edilerek gençlerle sohbet
  • Camilerimize okuma salonu
  • Üniversite öğrencileri için öğrenci evi
  • Gençlerle kitap okuma ve kamp etkinlikleri.