13.06.2018

Gençlik İftarda Buluştu

Ramazanın son toplu iftarını Kumluca Müftülüğü Gençlik Koırdinatörlüğünün üyelerinin ve daire amirlerimizden İlçe Sağlık Müdürümüz İsamail Yılmaz bey ile birlikte Tarım Müdürümüz İsa Akşit bey,Aile Sosyal Politikalar Müdürümüz Mehmet Sülekoğlu bey,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdiremiz Emine Cabbar hanım ile Aile Dini Rehberlik Vaizemiz Nebile Esen Merkez Mahalle Muhtarımız Serkan Ersoy ..Ayrıca Bu yıl ve geçen yıl Ramazan İrşad proğramımızda bize destek olan Emekli Müftümüz Sadık Özek hocamız Şehit Ömer Halisdemir İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Orhantekin İle Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ali Filiz hocamız katılarak bize şeref verdiler.Katılan herkesten Allah razı olsun derken bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen Gençlik Koordinatörümüz Bayram Tekin başta olmak üzere tüm gençlik temsilci ve üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum! Allah razı olsun.