21.03.2018

Sarıcasu Mahallesine Yeni Bir Camii

SARICASU ŞIHTEPESİ CAMİ TEMEL ATMA

İlçemiz Sarıcasu Mahallesi Şıh Tepesi Mevkiinde Kumluca Belediyesi ve Müftülüğümüzün teşvikleriyle hayırsever vatandaşlarımızın oluşturduğu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılacak olan cami ve külliyesi Kaymakamımız Sayın Hakkı UZUN, Belediye Başkanımız Sayın Hüsamettin ÇETİNKAYA, Daire Amirleri, Siyasi Parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla atıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti, Belediye Başkanının açılış konuşması ve İlçe Müftümüz Hacı KAHRAMAN'ın duasını müteakip protokol tarafından temele ilk harç döküldü. Her türlü desteği veren Kumluca Belediyemiz ve Başkanımız Hüsamettin ÇETİNKAYA başta olmak üzere Dernek Başkanı Celal AYAZ ve bütün katılımçılara teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırlara vesile kılsın.