21.03.2017

Şehitlerimizi Unutmadık

Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü münasebetiyle canlarını milleti  millet yapan değerler uğruna  feda eden Milletimizin birliği ve mukadesatı için hayatlarını  ortaya koyan aziz Şehitlerimizin ruhlarını şad etmek için ilçemizde İlçe Müftümüz Hacı KAHRAMAN İlçe Jandarma Komutanımız Gürcan YILDIRIM Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlilerimiz Nebile ESEN,Hatice ARICAN,Elif KARAKOÇ ile Şehit aileleri ziyareti yapıldı.Ayrıca Merkez Eski Camiinde Mevlid proğamı görevlilerimizce okunan 200 adet hatmi şerifin duası ve Kaymakamlığımızca vatandaşlarımıza ikram, Cumartesi Sabah  namazı buluşması çorba ikramı, Kur'an Kursu öğreticimiz Hatice ARICAN tarafından gençlerle söyleşi proğramı ve daha  sonra Şehitlik ziyareti yapıldı.