22.02.2018

Sömestre Tatilinde Camide Beş Vakit Namaz

Sömestre tatilinde Merkez yeni Camiine 5 vakit namaza devam eden    öğrenciler      Müftülük ,Yeni Cami görevlileri ve Camii cematince ödüllendirildi.15 gün 5 vakit eksiksiz camiye devam eden 1.öğrenciye Bisiklet, 2. Öğrenciye Tablet, 3  ve 4 üncü olanlara kıyafet ve ayakkabı hediye edildi.Yapılan etkinliklere İlçe Müftüsü HACI KAHRAMAN ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali GİRGİN  Cami Görevlisi Uzman imam Hatip Hüseyin ALBAYRAK ve Vatadaşlarımız katıldı.İlçe Müftümüz Hacı KAHRAMAN yaptığı konuşmada bu ve bunun gibi etkinliklerinin amacının gençlerimizin camiye olan ilgilerini arttırmak ve gençlerin dinine vatanına bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak olduğunu belirterek öğencileri tebrik etti.