02.10.2017

Aşure Proğramı Etkinlikleri

Kumluca Belediyesi ve İlçe Müftülüğümüzce ortaklaşa olarak  Hoca Ahmet Yesevi Parkında düzenlediğimiz Aşure Günü ve Hz. Hüseyin’i anma ve anlama etkinliğine 2000 kişinin üzerinde katılım oldu. Başta İlçe Kaymakamımız Hakkı Uzun olmak üzere Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca'da görev yapan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının değerli yöneticileri ve kalabalık bir topluluk proğramı takip etti. Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan proğramda  Belediye Başkanı Hüsamettin ÇETİNKAYA’nın,  hoşgeldiniz konuşmasının ardından İlçe Müftülüğü ilahi ekibi günün anlamına uygun ilahiler seslendirdi.  İlçe Müftümüz Hacı KAHRAMAN’ın  “ Hz.Hüseyin'in şehit edilmesinden bu güne ne gibi dersler çıkarabileceğimiz” konuşması,  İlçe Vaizimiz Hüseyin AYDIN’ın duasıyla sona erdi.