27.07.2017

Yaz Kursları Sportif Faaliyetleri

Kumluca Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Kumluca Müftülüğü arasında uygulamaya konulan proje kapsamında Camilerimizde açılan Yaz Kur'an Kursu öğrencileni arası Yaz Kuran Kursları Arası Futbol Voleybol Turnuvası düzenlendi. Bu yılki futbol turnuvasına 16 erkek , voleybola 6 kız takım katılıyor.

25 Temmuz 2017 Salı günü başlayan turnuvaya; Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, İlçe Müftüsü Vekilimiz Yakup KARAKALE, öğrenci velileri, din görevleri ve Müftülüğümüz personeli katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca; amaçlarının çocuk ve gençlerin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmesi ve kaynaşmasına vesile olmak ve başarılı sporcuları tespit ederek Türk sporuna kazandırmak olduğunu söyledi. İlçe Müftüsü Vekili Yakup KARAKALE'de amaç; yenmek veya yenilmek değil, önemli olan bu etkinliklere katılmaktır. Yaz Kur'an Kurslarımıza gelen öğrencilerimizin birbirleriyle tanışması, kaynaşması, birlikteliğin sağlanması ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi olduğunu kaydederek, bu turnuvanın düzenlenmesi için teşvik eden hertürlü desteği veren İlçe Müftümüz Hacı KAHRAMAN başta olmak üzere Spor İlçe Müdürü Erol KOCA'ya, Gençlik Koordinatörümüz Bayram TEKİN Hocamıza, Turnuvaya katılan Din Görevlisi arkadaşlara, öğrencilere, öğrenci velilerine ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi.