20.04.2017

Kumluca Kutlu Doğumu Muhteşem Bir Proğramla Kutladı.

2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri nedeniyle Konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Kadro Terfi ve Tahsis Daire Başakanı Mahmut GÖL hocamızın katıldığı konferans düzenlendi.Konferansa  Kumluca Kaymakamı Sayın Polat KARA, Belediye Başkanı Sayın Hüsamettin ÇETİNKAYA, Finike Müftüsü Sayın Lütfü İMAMOĞLU, Milli Eğitim Müdürü M.Ali GİRGİN, İlçe Tarım Müdürü İsa AKŞİT, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. İlçe Müftümüz Hacı KAHRAMAN'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından Mahmut GÖL hocamız konuşmasında "Allah tüm dinleri ve peygamberleri 5 şeyi (Can,emniyeti, Mal emniyeti,Akıl emniyeti,Din emniyeti ve Nesil emniyeti)korumak emniyet ve güven altına almak için göndermiştir.Avrupa İnsan Hakları Beyannamesinde her insanın "Can ve Mal güvenliği" korunmuştur diye yazar ama sadece yazar gerçek öyle değildir. Mümin emin insandır, güvenilir insandır. Haksız yere cana kıymaz, Haksız yere cana kıymanın cezası Kur'an da çok açık bir şekilde yazar. Günümüzde emniyet konusu milletlerin en büyük sorunudur diye konuşma yaptı.Proğram sonunda İlçe Kaymakamı Dr. Polat KARA, Mahmut GÖL hocamıza Çiçek takdiminin ardından İlçe Belediye Başkanı Hüsamettin ÇETİNKAYA'da plaket takdiminde bulundu.Ayrıca Antalya İlinde Kur'anı Kerimi Güzel Okuma Yarışmalarında Erkeklerde 1. olan Beykonak Şirlengiç Erkek Kuran Kursu öğrencisi Hasan Muhammet ile  Kadınlarda 1.olan Salam Badavi'ye İlçe Müftülüğümüzce hediye takdim edildi.