21.03.2017

Belgin KONARILI'dan Kumluca'da Konferans

Kumluca İlçe Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Bürosu koordinatörlüğünde, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı ve Diyanet İşleri Başkanımız sayın Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ'in müşaviri olan Belgin KONARILI'nın katıldığı konferansın açılış konuşmasında İlçe Müftüsü Hacı KAHRAMAN  "Kadınla ilgili ne kadar proğram yapsak azdır. Kadın ile ilgili Kur'anda Allah bir sure indiriyor. Kadın doğduğunda babasının Cennet anahtarı,evlendiğinde eşinin dininin mükemmellenmesine vesile, Bir insanoğlunun  dünyaya gelmesine vesile olduğunda, Allahın Cennetleri ayakları altına verdiği, konferansımızın dikkatle dinlediğinizde çok istifade edeceğinizi düşünüyorum." diyerek Belgin KONARILI'ya teşekkür etti. Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı ve Başkanlık Müşaviri sayın Belgin KONARILI'da "Bilgi ve Değer Bağlamında Kadın konulu" konferansında "İslamın kadına verdiği değer, Kadının toplumdaki yeri, Kadının İnsan yetiştirmedeki yeri, konularında katılımcılara dikkat çekiçi bilgiler sundu.Proğram sonunda Müftülük adına  İlçemiz Aile Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Nebile ESEN tarafından Belgin KONARILI'ya çicek takdim edilmesiyle son buldu.