15.03.2017

İlçe Müftüleri Toplantısı Kumluca da yapıldı.

İlçe Müftüleri toplantısı İl Müftümüz Sayın Osman ARTAN'ın başkanlığında İl Müftü yardımcıları Osman DEMİREL,Mustafa AYDIN ve Uzman Vaiz M.Fatih TUNÇ'un katılımı ile yapıldı.Toplantı öncesinde İlçemize yeni atanan İlçe Müftüsü Hacı KAHRAMAN ilçe ile ilgili birifing verdi. Daha sonra İl Müftülüğünce yürütülmekte olan projelerle ilgili olarak sırasıyla Gençlerle ilgili olarak M.Fatih TUNÇ,Kadınlarla İlgili olarak İl Müftü yardımcısı Osman DEMİREL, Engellilerle ilgili Mustafa AYDIN tarafından bilgilendirme yapıldı.Her İlçe Müftüsü belirtilen alanlarda yaptıkları ve yapabilecekleri projeleri anlattılar.Toplantı sonrası İl Müftümümüz sırası ile Belediye Başkanı Hüsamettin ÇETİNKAYA,İlçe Kaymakamı Dr. Polat KARA'yı ziyaret etti.İl Müftümüz son olarak Kumluca'da faliyete yeni başlayan Şirlengiç Erkek yatılı Kuran Kursunda okuyan öğrecileride ziyaret etti.