07.03.2017

Dünya Kadınlar Günü Proğramı Düzenlendi.

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Müftülüğümüz Aile Dini Rehberlik Bürosunca Kumluca Belediyesi Konferans Salonunda “Kur'an ve Sünnet Bağlamında Kadın” konulu Panel düzenlendi. İlçe Müftüsü Hacı KAHRAMAN Kadın Doğduğunda Cennetin Kapılarını açandır. Kadın evlendiğinde eşinin dinin yarısını tamamlamasına vesile olandır. Kadın Çocuk Dünyaya getirdiğinde Allahın ayakları altına Cennetleri serdiği kimselerdir. Bunların gerçekleşmesi için kadının iyi yetiştirilmesi ve eğitilmesi gerekmektedir, diyerek katılımcılara teşekkür etti. Yöneticiliğini Kuran Kursu öğreticisi Elif KARAKOÇ'un yaptığı Panelde Aile Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Nebile ESEN “Hz.Aişe”,Müftülük Vaizi Cahide Nur KOÇ “Kur'an ve Sünnet Bağlamında Kadın",Kur’an Kursu Öğreticisi Hatice ARICAN,"Sahabede Örnek Kadınlar" konulu sunum yaptılar. İlgiyle takip edilen Panele İlçe Kaymakamı Sayın Polat KARA’nın eşi  Meltem KARA İlçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Emine Cabbar başta olmak üzere çok sayıda kadın dinleyici katıldı. Katılımcılara ve Belediyemizde çalışan kadınlara karanfil takdim edildi.