01.03.2017

Kumluca Müftülüğünden Umudum Sensin Projesine Destek

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hacıveliler  Mahallesi İlk ve Orta Öğretim Öğretmenleri ve Öğrencileri tarafından düzenlenen "Umudum Sensin" adlı projeye Müftülüğümüzden büyük destek geldi. Bu proje İlçe Kaymakamlığımız, Belediye Başkanlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Türk Kızılayı ve İlçe Müftülüğümüzce ortaklaşa yapıldı. Proje  İlçemizde Lösemi hastası olan vatandaşlarımıza destek sağlamak amacı ile düzenlenmiştir. Projeye İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Polat KARA, İlçemiz Belediye Başkanı Hüsamettin ÇETİNKAYA, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali GİRGİN, İlçe Müftüsü Hacı KAHRAMAN'ın yanısıra Öğretmenler, Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.Türk Kızılayı ekiplerince 28 Şubat Salı günü Cumhuriyet Meydanındaki Kök Hücre kampanyasına  210 kişi kan örneği vererek katılmıştır.