16.02.2017

İlçe Müftümüz Sayın Hacı KAHRAMAN Görevine Başladı

1989 yılında İlahiyatı bitirdikten sonra Diyanet İşleri Başkanlığının açtığı Vaizlik sınavını 1990 yılında kazanarak ilk görev yeri olan Ordu Gülyalı Vaizliğinde 3.5 yıl görev yaptım.1994,1996 yılları arası Van Saray İlçe Müftülüğü, 1996- 2000 yıllarında Giresun  Piraziz İlçe Müftülüğü, 2000-2004 yıllarında Ordu Gürgentepe İlçe Müftülüğü ve Din görevlisi olarak Almanya’nın Hanburg kentinde görev yaptım.

2012 yılında Giresun İl Müftü yardımcılığı görevine atandım. Görev hayatım boyunca başarılı hizmetlerinden dolayı takdirname, teşekkür ve başarı belgesi ile ödüllendirildim.19.01.2017 tarihinde  atanmış olduğum Kumluca İlçe Müftülüğü görevine başladım.Başkanlığımızın yüklediği misyon ve vizyona uygun olarak Kumluca'da Halka yönelik Cami Dersleri,Meal,İlmihal ve Hadis Takririnin yanında, Aile Dini Rehberlik Bürosunca Aileye yönelik Projeler üreterek hayata geçirmek,Kuran Kurslarımıza devam eden bayan Kursiyerlerimize aile danışmanlığı hizmeti sunmak Kız ve Erkek Öğrenci yurtlarına yönelik destek amaçlı İrşad hizmeti vermek, 4-6 yaş İhtiyaç odaklı Kur'an kursu için müstakil bina yapımı,Gençlik temsilcimiz vasıtasıyla gençlere yönelik Sosyal-Kültürel programlar icra etmeyi, Engelli temsilcimiz vasıtasıyla Her Caminin ve Kuran Kursunun Bir yetimi Projesini uygulamak Hafızlık yatılı Kursumuzun kalitesini artırmak, görevlilerimizle bölgesel toplatılar yaparak tecrübe paylaşımı v.b. proğramları hedeflemekteyiz.Halkımızın ve din gönüllüsü kardeşlerimizin iyi ve kötü günlerinde yanında olacağımızı ifade ederek, Rabbimizden tüm bu faaliyetlerimizin icrasında yardımını niyaz eder, Halkımıza ve tüm personelimize saygı,sevgi ve muhabbetlerimizi sunarım.

.