03.08.2018

Yaz Kursları Sportif Faaliyetleri

Kumluca Müftülüğü ile Müftülük gençlik koordinesinin öncülüğünde düzenlenen Yaz Kur'an Kursları Müftülük Kupası futbool turnuvamız son buldu. 5 hafta süren güzel karşılaşmalar sonucunda;
1. Sarıcasu Ulu Cami Ömer Halisdemirler
2. Temel eğitim Mimar Sinan Cami
3. Merkez Yeni Cami
3. Kırbölge Cami
dereceye girdiler. Dereceye giren takımlarımıza kupa madalya ve hediyeleri Kumluca Müftü Vekilimiz Sayın Yakup KARAKALE tarafindan verildi. Turnuvamız öğrencilerimizin kaynasmasına kardeşlesmesine ve birlikteliğine katkı sağlayarak Yaz Kur'an Kurslarımızın Camilerimizin cazibesinin artmasına katkıda bulundu. 190 Ögrenciyle gerçekleştirilen turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Gençlik Koordinatörümüz Bayram TEKİN olmak üzere bütün görevlilerimize, öğrencilerimize ve öğrenci velilerine, Gençlik Spor Müdürlüğü çalışanlarına, Kumluca Belediyesine ve bütün katkı sağlayanlara teşekkür ediyoruz.