21.03.2018

Çanakkale den Afrine 101 Hatim

Kumluca Belediyesi ve İlçe Müftülüğümüzce ortak düzenlediğimiz Çanakkaleden Afrine şehitlerimizi 101 hatim yasin ve Fetih sureleri ile anma vesilesiyle düzenlediğimiz; Kuran Ziyafetine  okuyucu olarak Edirne Selimiye Camii İmam-Hatibi Alpcan Çelik, Antalya Döşemealtı Bıyıklı Cami imam hatibi Muhammed Habib İspirli ile Kumluca Merkez Eski Camii Müezzin Kayyımı Fatih Atay'ın katıldığı proğramımıza İlçe Kaymakamı sayın Hakkı UZUN, Belediye Başkanı sayın Hüsamettin ÇETİNKAYA Cumhuriyet Başsavcısı sayın Tolgahan ALTINAY ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Gürcan Yıldırım İlçe Sağlık Müdürü İsmail ARICI  İlçe MEM M.Ali Girgin AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer ile birlikte yaklaşık 1000 kişi katıldı.1 saat 45 dakika süren proğram Kuran ziyafeti şiirler salalar ve kasidelerin ardından 101 hatim ve 101 yasin -Fetih surelerinin duası tarafımızdan ifa edildi.Yeni açılışı yapılan M.Akif Kültür Salonunun içi ve dışı katılımcılar ile doldu taştı.