04.10.2019

Cami Ve Hayat Konulu Konferans Düzenlendi

Başkanlığımızın her yıl kutlamakta olduğu 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle 'Cami ve Hayat' konulu konferans düzenlendi.

Antalya Müftülüğünün organize ettiği program, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN’in sunumuyla, Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Kur'an tilaveti ve İl Müftülüğü musiki ekibinin tasavvuf konseri ile başlayan programda İl Müftümüz Osman ARTAN açış konuşması yaparak, kutlama, iyi dilek ve temennilerde bulundu.

Sonrasında 'Cami ve Hayat' konulu konferansını yapmak üzere kürsüye gelen Dr. Burhan İŞLİYEN, yapmış olduğu konuşmada;

“Camilerde esas olan, gönüller imar etmektir.

Cami ve hayatı konuşurken, yaşlısı genci, her yaş grubundan, her çevreden insanın camide olması; caminin kendisinden daha önemlidir' dedi.

Camiler ve Din görevlileri Haftasının hayırlara vesile olmasını temenni eden İŞLİYEN, 'Din Görevlisi kardeşlerimi de ayrı ayrı tebrik ediyorum' diyerek sözlerini tamamladı.

Program sonunda Vali Yardımcısı Hamdi BOLAT, Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız. Dr. Burhan İŞLİYEN'e hediye takdim etti.

Program protokolün emekli olan Din Görevlileri ile görevinde üstün başarı gösteren Din görevlilerine plaket  ve başarı belgerinin takdimi  ile program sona erdi.