23.07.2019

15 Temmuz Anma Programı ve Gençlik Merkezi Açılışı

15 Temmuz şehitlerimizi anmak amacıyla Konyaaltı İlçe Müftülüğüne bağlı cami ve Kur’an kurslarında program düzenlendi. İlçemiz 15 Temmuz Şehitler Caminde 15 Temmuz Günü öğle namazı sonrası İl Müftüsü Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcısı Osman DEMİREL, İlçe Müftü Vekili Ayhan KÖSE ve Konyaaltı Müftülüğüne bağlı camilerde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımların katılımıyla şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu. İl Müftüsü Osman ARTAN’ın şehitlerimiz için yaptığı dua ile program son buldu.
Programın akabinde katılımcılara “FETÖ, Din İstismarının Arkasına Gizlenen Terör Örgütü” adlı kitapçık dağıtıldı. Daha sonra ise 15 Temmuz Şehitler Cami Gençlik Merkezi açılışı İl Müftüsü Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcısı Osman DEMİREL, İlçe Müftü Vekili Ayhan KÖSE görevliler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış sonrası cami görevlileri Mustafa ASLAN ve Emre MERMER’in davetlilere yaptığı ikramla program sona erdi.