07.10.2016

15 TEMMUZ ŞEHİTLER CAMİ DUALARLA AÇILDI

Konyaaltı İlçesi Arapsuyu Mahallesinde DENİZKENARI adıyla faaliyette bulunan Caminin ismi, 15 Temmuzda şehit olan vatandaşlarımızın anısını yaşatmak amacıyla mahalle sakilerinin talebi üzerine "15 TEMMUZ ŞEHİTLER CAMİ" olarak değiştirildi.

07 Ekim 2016 günü Cuma namazından sonra Başta İlçe Kaymakamı sayın İbrahim KEKLİK olmak üzere; İl Müftüsü Osman ARTAN, İlçe Müftüsü Ziya ERSİN, Müftülük Şube Müdürü İlyas AKBABA, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Durali KOLPAK, İlçe Kurum Müdürleri, Cami Görevlileri ve çok sayı da vatandaş katıldı. Kısa bir konuşma yapan Kaymakam İbrahim KEKLİK, 15 Temmuz Şehitlerini rahmetle andıklarını dile getirerek, katılanlara teşekkür etti.

Cuma namazından önce tüm şehit ve gazilerimiz için görevlilerce Mevd-i Şerif okundu. Namaz sonrası İl Müftüsü Osman ARTAN'IN yaptığı dua ile devam eden program vatandaşlara aşure ikramı yapılarak son buldu.

Emeği geçenlere Müftülüğümüz adına teşekkür ediyoruz.