24.07.2018

HAYALLERİM KİTAPLA, HAYATIM CAMİYLE GÜZEL

Kepez Belediyesi ile Müftülüğümüz arasında yapılan protokol gereği, ilçemizdeki 18 camide Kepez Belediyesi tarafından çocuk kütüphaneleri oluşturulacak. Projeyle çocukların camiye gelerek okuma alışkanlığı kazanmaları, cami ikliminde yetismeleri amaçlanmaktadır. Proje kapsamında cami görevlilerimiz çocuklarımıza ve gençlerimize her konuda yardımcı olacaklardır. Bunun için İlçe Müftü Vekili İlyas AKBABA'nın başkanlığında, Uzman Vaiz Mehmet Fatih TUNÇ'un koordinesinde, Belediye personeli ve 18 camide görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım arkadaşlarla istişare toplantısı yapıldı. Kepez Belediye başkanımıza, projede emeği geçenlere, din görevlisi arkadaşlarımıza ve projenin mimarı Uzman Vaiz Mehmet Fatih TUNÇ hocamıza teşekkür ederiz.