12.02.2020

Kemer Müftülüğü İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarına Temel Aile Bilinci Eğitim Semineri Düzenlendi.

Kemer Müftülüğünde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara 10-12 Şubat 2020 tarihleri arasında Temel Aile Bilinci Eğitim Semineri düzenlendi. Eğitimci olarak Kemer İlçe Müftüsü Recep BALABAN ve İlçe Vaizi Hamdullah GÜNDOĞDU katıldı. Eğitim Seminerini tamamlayan Cami Görevlileri 17 Şubat-15 Mayıs 2020 tarihleri arasında 12 hafta boyunca görev yaptıkları camilerinde haftada bir ders olmak üzere camii cematine aile ile ilgili sunumları aktaracaklardır. Seminer ve sunumlarla, Kur'an ve sünnet ışığında, aileyle ilgili temel ahlaki ilkelerin kazandırılması, aile içi iletişimin güçlendirilmesine yönelik farkındalığın arttırılması amaçlanmaktadır.