11.11.2019

GELECEĞE NEFES OL

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın başlattığı Geleceğe Nefes kampanyası ile 11 Kasım 2019’da saat 11:11’de 81 ilde 2023 noktada 3 saat içinde tam 11 milyon fidanın toprakla buluşmasına katkı sağlamak amacıyla Kemer Kaymakamlığımızın öncülüğünde Kemer Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Kemer İlçe Müftülüğü, Kemer Orman Şefliği, Kemer Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kemer İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile Kemer Merkez Erkek Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerinin katılımıyla Kemer İmam Hatip Lisesi bahçesinde ağaç dikme faaliyeti gerçekleştirildi. Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle de ağaç dikme faaliyetine İlçe Müftümüz Recep BALABAN, İlçe Gençlik Koordinatörü İsa POLAT, öğrenci okul temsilcilerinin yanısıra Kemer Müftülüğü personeli de geleceğe nefes ol kampanyasına katıldı.