14.10.2019

KEMER MÜFTÜLÜĞÜ PERSONELİ, RAMAZAN ŞİMŞEK OĞLU İÇİN ASKER MEVLİDİ OKUTTU

Kemer-Çamyuva Merkez Camii İmam Hatibi Ramazan ŞİMŞEK, oğlu için asker mevlidi okuttu. Mevlid programına Kemer Müftüsü Recep BALABAN, bölgede görev yapan İmam Hatipler, camii cemaati ve dostları katıldı. Mevlid programında Kemer Merkez Yatılı Erkek Hafızlık K. Kursu öğrencileri de ilahiler söylediler. Kemer Müftüsü BALABAN; yaptığı sohbetten vatan savunmasından bahsedip, Tüm şehitlerimize ve ölmüşlerimize dua edip sınırda Barış Pınarı Harekatında görev yapan Silahlı Kuvvetlerimize kolaylıklar ve zaferler diledi. Mevlid sahibi İmam Hatip Ramazan ŞİMŞEK'te askerliğin öneminden bahsedip, sımır ötesinde görev yapan Mehmet'çiğimize zafer dileyip, misafirlerine hoşgeldiniz deyip afiyetler dileğinde bulundu.