14.10.2019

HUZUR CAMİİ'NDE SABAH NAMAZI GENÇLİK BULUŞMASI

Kemer- Huzur Camii'nde 13 Ekim 2019 Pazar günü sabah namazında gençlik sabah namazı buluşması düzenlendi. Program; sabah ezanının okunmasının ardından Fetih suresinin okunmasıyla başladı. Sınır ötesinde Barış pınarı Harekatında görev yapan silahlı kuvvetlerimize muzaffariyetler dilendi. Şehitlerimiz için dua yapıldı. Sabah namazının kılınmasından sonra; Kemer Merkez Erkek Yatılı Kur'an Kursu öğrencileri trafından ilahiler söylendi. Akabinde Kemer Müftüsü Recep BALABAN; Vatan sevgisi, birlik beraberliğimizin muhafazazı ve geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın gençlerimizin milli ve manevi değerlerimize bağlı, vatan,millet, bayrak, ezan sevgisiyle dopdolu yetiştirimesine katkı sağlamamız gerektiğinden bahsetti. Mehmet'çiğimize zaferler dileyip Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileğinde bulundu. İlçe Müftüsü BALABAN tarafından yapılan duanın ardından çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu 60 kişinin katılımıyla sabah kahvaltısı yapılıp, sofra duasıyla progam sona erdi.