05.07.2018

Kemer Müftülüğü ve TDV Kemer Şubesince 13 Haziran 2018 Akşamı Cumhuriyet Meydanında İftar Verildi İftar Verildi.

13 Haziran 2018 Çarşamba akşamı Kemer Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kemer Şubesince ortaklaşa Kemer Cumhuriyet Meydanında, yetimlere, engelli vatandaşlara, ihtiyaç sahiplerine, gençlere cami gönüllüsü bayanlara, Şehit ve Gazi yakınlarına, daire amirlerine, ihtida edipte Kemer'de yaşayanlara ve personele iftar yemegi verildi. Program; Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp, Kemer Müftüsü Ayhan ERMİŞ'in açılış ve selamlama konuşmasıyla devam etti. Kemer Müftüsü Sayın ERMİŞ, iftar programına katılanlara teşekkürlerini arz etti. Program; Konyaaltı Müftüsü Ziya ERSİN'in yaptığı dua ile son buldu.