26.03.2018

Çanakkale ve Tüm Şehitlerimizi Anma Programı

Kemer Müftülüğü ve Kemer Belediyesi Koordinesinde "Şehitlerimize Vefa İçin Kur'an ve Dua'da Bulauşalım" temalı 19 Mart 2018 P.tesi akşamı Kemer Belediye Düğün Salonunda Çanakkale Şehitleri ve Bütün Şehitlerimizi Anma Programı Düzenlendi. Programa : Konuşmacı olarak, Rize Güneysu Müftüsü A. Kerim ÇELİK, K. Kerim Dünya 1.si Ankara A. Hamdi Akseki Cami İ.Hatibi Ali TEL, Dünya 3.sü İzmir Balçova Yeşil Cami İ.Hatibi Ahmet YÜKSEL, K.Kerim Türkiye 1.si Erzurum Solakzade Cami İ.Hatibi Ali TURHAN ve Ankara Kocatepe Cami Müezzin Kayyımı Furkan TIRAŞÇI katıldılar. Bunu yanısıra; Programa Antalya İl Müftümüz Osman ARTAN, Kemer İlçe Müftümüz, Ayhan ERMİŞ, Kemer Belediye Başkan Yarcımcıları Daire Amirleri, siyasi parti temsilcileri ve 600 kişilik vatantaş topluluğu da katıldı. Vatandaşlarımız programı beğeniyle izleyip, Şehitlerimize vefa için okunan K. Kerim-i yapılan sohbeti dinleyip, program sonunda yapılan duaya âmin dediler.