27.03.2018

Kemer Müftülüğünce Bayanlara Yönelik Çanakkale Ruhu ve Regaip Kandili Programı Düzenlendi.

Kemer Müftülüğünce 22 Mart 2018 Perşembe günü saat: 11:00'da Kemer Mİlli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda Çanakkale Ruhu ve Regaip Kandili Temalı Bayanlara Yönelik Program Düzenlendi. Antalya İl Müftülüğü Uzman Vaiz Dr Saliha TÜRCAN'ın konuşmacı olarak iştirak ettiği programa; Kur'an Kursları Öğretici ve öğrencileri, Cami gönüllüsü bayanlar ve Kemer'li bayanlardan toplam 200 kişi katıldı. Program; Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Kur'an Kursu Öğreticilerinden oluşan ilahi grubundan ilahi dinletisi ve slayt gösterisiyle devam etti. İl Müftülüğü Uzman Vaizi Saliha TÜRCAN'ın Çanakkale Ruhu ve Regaip Kandili konulu sohbetinin ardından program; Çanakkale ve tüm Şehitlerimize yapılan dua ile son buldu.