09.03.2018

Kemer'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı Yapıldı

Kemer Müftülüğü tarafından 8 Mart 2018 Perşembe günü Huzur Camı konferans salonunda kadınlar günü programı düzenlendi. Sunuculuğunu Balçıklı K. Kursu öğreticierinden Ayşegül Kofoğlu'nun yaptığı programda açılış konuşmasını sayın Kemer Müftüsü Ayhan Ermiş yaptı. Ardından Nezahat Şeref hoca hanımdan Ku'ran-ı Kerim tilaveti ve Kuzdere İ.Azam K.Kursu öğrencisinden ilahi dinletisi ve akabinde, Antalya Müftü Yardımcımız Melek Alçın, islamda kadın ve kadın hakları konularında konuşmalarını yaptılar. Konuşma sonunda soru cevap yarışması yapıldı ve hediyeler takdim edildi. Kemer cami gönüllüsü bayanların, K.Kursu öğrencilerinin ve Kemer'li bayanların katıldığı program, kadın sinevizyon gösterisi ve Beldibi K.Kursu Öğreticisi Aysegül Bedir'in hazırlamış oldugu Kur'an kursları faaliyet slayt gösterisi ve ardından Göynük K.Kursu Öğreticisi Sema Akdağ'ın yaptığı duayla son buldu.Program sonrası, Antalya İl Müftü Yardımcısı Melek ALÇIN, Kemer'de görev yapan Kur'an Kursu Öğreticileri ile bir araya gelip, Kur'an Kurslarıyla ilgili istişarede bulundu.