25.04.2017

Hz. Peygamber ve Güven Toplumu

2017 Kutlu Doğum Haftası Konferansı 2017 Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kemer Müftülüğünce 18 Nisan 2017 Salı günü saat.10:30'da Kemer Belediye Düğün Salonunda Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürümüz Dr. Dursun AYGÜN'ün konuşmacı olaral katıldığı "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu " konulu konferans gerçekleştirildi. Programa Antalya İl Müftümüz Osman ARTAN, Kemer Belediye Başkan Yrd. Ahmet CAN, daire âmirleri , vatandaşlarımız, cami gönüllüsü bayanlar,tüm lise öğrencileri olmak üzere 1000 kişi katılmıştır. Program; Saygı duruşu ve istiklâl Marşı, Kur'an Tilaveti ve Kemer Müftüsü Ayhan ERMİŞ'in açılış konuşmasıyla başladı. Kutlu Doğum Sinevizyonu ve akabinde Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Dr. Dursun AYGÜN'ün konferansıyla devam etti. Sayın; AYGÜN konferansında Hz. Peygamber s.a.v. 'in oluştrmuş olduğu güven ortamından örnekler vererek programını sürdürdü ve günümüzde güven ortamı oluşturmanın yollarını anlatarak konferansını bitirdi. Program; Hz. Peygamber ve güven ortamı konulu liseler arası kompozisyon ve ortaokullar arası şiir yarımasında dereceye giren öğrencilere hediye takdimi akabinde sayın, Dr.Dursun AYGÜN hocamıza İl Müftümüz ve Kemer Müftümüz Ayhan ERMİŞ tarafından çiçek takdimi yapıldı. Konferans bitinde misafir konuşmacımız,Kemer İmam Hatip Lisesi öğrencilerimizden oluşan Mehteran Takımının gösterisiyle uğurlandı. Program bitinminde konferansa katılan misafirlerimize Kemer Yeni Mahalle Muhtarlığı arkasında bulunan Kemer Müftülük sitesi inşaatının içinde1000 kişilik Plav üstü kavurma, ayran ve tulumba tatlısından oluşan kutlu doğum aşı ikram edildi yapılan duanın ardından vatandaşlarımızın yapımı devam eden, bünyesinde hizmet binası, cami, yatılı Hafız Kur'an Kursu, konferans salonu ve çok amaçlı kullanım alanları da bulunan Kemer Müftülük Sitesi inşaatını gezmesiyle program sona erdi.