26.02.2018

Kemer Müftülüğü ve Kemer Milli Eğitim Müdürlüğünce Öğrencilere Kitap Dağıtımı

Kemer Müftülüğü ve Kemer Milli Eğitim Müüdürlüğünce Öğrencilere Kitap Dağıtımı Yapıldı 20 Şubat ,2018 Salı günü Kemer İlçe Müftülüğü tarafından Kemer Kuzdere Anadolu Lisesi'nde ve Kuzdere Ortaokulu'nda Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Mustafa Özkaynak, Kemer İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş ve Antalya Büyükşehir Kemer sekreteri Kahraman Uras'ın katılımıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yayınlanmış olan Peygamberimizin hayatı, dini ve ahlaki hikayeler ve Kur'an-ı Kerim ahlakını öğreniyorum isimli kitaplar öğrencilere dağıtılmış olup, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş ve Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya tarafından birer de konuşma yapılmıştır.Bundan sonraki günlerde de diğer lise ve ortaokullarımıza da Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve Türkiye Diyanet Vakfı eserlerinin gençlerimize dağıtılacağını bildirdiler.