10.10.2017

2017 CAMİLER HAFTASI

2017 Camiler Ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Kemer Müftülüğümüzün düzenlediği program Kemer Cumhuriyet Meydanında Gerçekleşti.
Sunuculuğunu Merkez Camii Müezzini Ufuk Yozgatlı'nın yaptığı program Saygı duruşu ve istiklal marşı ile Kuran-ı kerim tilavetiylebaşladı.
Kemer Müftüsü Ayhan Ermiş'in selamlama konuşmasından sonra Akdeniz Üni.ilahiyat Fak. Yard.Dç.Dr. Mehmet ŞAHİN hocamız konferans verdiler.
Yatsı Vakti geldiğinde Beycik Merkez Camii imamı Adem Karataş hocamız ezan okudular.
Alevi Kültür Derneği Başkanı Ersegün Çam adına Cengiz Cantürk beyefendi Kemer Müftüsü ne Birlik Beraberlik ve Kardeşlik adına Bir hediye takdim ettiler..
Gecenin sonunda Ufuk Yozgatli nın koordinesinde
Huzur camii rehber imamı Bahadır Alioğlu
Kiriş camii imamı Gıyasettin Cansız
Sanayi camii imamı Mustafa Doğru
Beycik Merkez Camii imamı Adem Karataş
Çamyuva Camii Müezzini Mehmet Fırat Hocalarımızdan oluşan Müftülük korosu Tasavvuf musikisi icra ettiler.
Misafirlere Aşure ikram edilerek program sona erdi.

Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.