17.08.2017

CAMİVE ÇOCUK BULUŞMASI

Cami Çocuk Buluşması

Huzurda Buluştular

Kemer ilçe müftülüğü yaz Kur'an kursu öğrencilerini Kemer merkez huzur camisinde bir araya getirdi. Kemer Merkez Camii Din Görevlisi Ufuk Yozgatlı'nın Sunumunu yaptığı program Kemer ilçe müftüsü Sayın Ayhan Ermiş'in açılış konuşmalarıyla başlayıp
Öğrencilerin kuran tilaveti , ilahi ve şiir dinletisi,cesitli gosteriler ve soru cevap yarismalariyla devam etti.Programin devamında ilçe emniyet müdürlüğü Trafik görevlileri, cocuklari trafik ve trafikte yaşam konularinda bilgilendirdiler. Program sonunda ilçe belediye başkanı Mustafa Gül bir süpriz yaparak Camide çocuklarla bir araya geldi.
Kuran Kursları arası yapılan bilgi yarışmalarında birinci olan öğrencilere Belediye Başkanı ve İlçe Müftüsü hediye takdim ettiler. Huzur camii yaz kuran kursu öğrencisinin duası ile program spn bulurken çıkışta tüm katılanlara belediye taradından ikramda bulunuldu.

Katılım sağlayan Kuran Kurslarımız

1- Huzur Camii Kuran Kursu