25.04.2017

Kemer-Göynük'te Hz. Peygamber ve Güven Toplumu Konulu Konferans

Kemer Müftülüğünce, 19 Nisan 2017 Çarşamba günü saat:20:00'dan sonra Kemer-Göynük'te Eyüp Sultan Cami avlusunda Prof Dr Emin AY'ın konuşmacı olaral katıldığı "Hz Pygamber ve Güven Toplumu konulu konferans ve program yapıldı. Programa Prof. Dr. Emin AY'ın yanısıra Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN, Kemer İlçe MÜftüsü Ayhan ERMİŞ, Kemer Belediye Başkanı, Ülkemizde dereceye girmiş K. Kerim güzel okuma 3. sü Ahmet YÜKSEL, Ezanı güzel okuma Antalya 1.'si Engin ŞAHİN, Kemer'li cami gönüllüsü bayanlar, din grevlileri ve vatandaşlarımız katıldılar. Program Saygı duruşu, İstiklâl Marşı ve K. Kerim tilaveti ile başlayıp, Kemer Müftümüzün açılış konuşması, karîlerin ilahi dinletisi ve Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi ve eski Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Emin Ay'ın konferansı ile devam etti. Sayın Ay, konuşmasında Hz. Peygamber dönemindeki güven toplumundan bahsedip, günümüzde güven toplumunun devamı için neler yapılabilir, neler güven toplumunu zedeler konularına değindiler. Program çiçek takdimi ile sona erdi. Ayrıca Prof. Dr. Emin AY, 20 Nisan 2017 Perşembe günü sabah namazında Kemer Huzur Camii'nde gençlerle buluşup Kur'an tilavetinde bulunup, sohbet edip, kahvaltıda cemaatle birlikte oldular. Sayın AY'a Kemer Müftüsü Ayhan ERMİŞ ve Kemer Gençlik Koordinatörlüğü temsilcileri de eşlik ettiler.