09.10.2018

Kemer Müftülüğünce Camiler ve Din Görevlileri Haftası "Kur'an Ziyafeti ve Değişik Etkinliklerle Kutlandı.

Antalya/Kemer’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası, “Kur’an Ziyafeti “ Programı ve Değişik Etkinliklerle Kutlandı. 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Antalya/Kemer Merkez Huzur Camii’nde “Kur’an Ziyafeti” programı düzenlendi. Programa; İstanbul/Sultanbeyli-Abdurrahman Gazi Camii İmam-Hatibi Doğan TEMİZ, İstanbul/Ümraniye-Çakmak Mrk. Camii İ.Hatibi Ahmet Bilal ERDEM, İstanbul/Sancaktepe- Fatma Fitnat Hanım Camii İ. Hatibi Osman OSMANOĞLU, İstanbul/Fatih Camii M. Kayyımı Numan DUYGU ve İstanbul/Fatih Camii M. Kayyımı Recep YASAN katıldılar. İlçe Müftüsü Recep BALABAN, yaptığı açılış konuşmasında; Kur’an okumanın, anlamanın ve yaşama geçirmenin önemi üzerinde durdu. Program, Kur’an Ziyafeti, Mevlid-i Şerif, ilahi ve kasidelerin okunmasıyla devam etti. Programın sonunda, vefat eden din görevlilerimiz ve tüm şehitlerimiz için okunan hatm-i şeriflerin duası yapılıp, halkımıza aşure ikram edildi. Kemer İlçe Müftülüğünce düzenlenen “Kur’an Ziyafeti” programı, halk tarafından ilgiyle takip edildi. Ayrıca; Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle; haftanın başlangıç programı olarak, 1 Ekim 2018 tarihinde Din Görevlileri ve ailelerine yemekli bir program tertip edildi. Hafta münasebetiyle, Kaymakamlık Makamı başta olmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşları ziyaret edildi. Etkinlikler kapsamında Emekli Din Görevlileri, Şehit ve Gazi yakınları da ziyaret edildi.