03.05.2019

4-6 YAŞ KUR'AN KURSLARIMIZDAN YIL SONU ŞENLİKLERİ

Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarında 2019 yılında çok sayıda öğrencimiz öğrenim gördü. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine önem veren Başkanlığımıza ait proje kapsamında öğrenime başlayan ve ana okulu seviyesindeki öğrencilere başta Kur’an-ı Kerim olmak üzere dini konularda eğitim verildi. Gelecek yıllarda artarak devam etmesini planladığımız 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğretiminde eğitilen çocuklarımızın hazırlamış olduğu yıl sonu şenliği Kalkan Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesinde gerçekleştirildi. Programa İlçe Müftü Vekili Sedat TURHAN, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İlknur KİŞİ BAGANE, Okul İdareci ve Öğretmenleri,  Kur’an Kursu Öğreticileri, Din Görevlileri, Veliler ve öğrenciler katıldı. Şenlik programı İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Minik öğrencilerimiz tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından açılış konuşmasını yapan İlçe Müftü Vekili Sedat TURHAN, 4-6 yaş Grubu Kur’an Kurslarının önemi üzerinde durarak Din eğitiminin Çocuklar üzerindeki olumlu etkileri, aidiyet bilincinin gelişmesindeki önemi ve bu konuda ailelerin göstermiş olduğu duyarlılıktan bahsetti, Kurs Öğreticilerine, velilere, diğer katılımcılara ve özellikle 4-6 yaş grubu öğrencilerimize göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür etti.