Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Gelecek nesillerimiz için yurdumuzu daha sağlıklı ve yaşanabilir kılmak amacı ile, " Milli Ağaçlandırma Günü " etkinliği kapsamında “Türkiye Yüzyılı'na Nefes” sloganıyla; İlçemizde fidan dikimi gerçekleştirildi.
Detay

İlçe Müftümüz ve persenelimiz insani yardım ve manevi destek hizmetlerinde bulunmak üzere Hatay Kırıkhan bölgesine hareket etti.
Detay

"Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında İlçe Vaizi Fatih SAMANCI tarafından "Hz. Muhammed (sas) ve Mabetten İnsanlığa Davet" konulu konferans verildi.
Detay

İlçe Müftüsü Remzi ERTAŞ ve beraberindeki görevliler, İbradı Merkez ve Ormana Mahallelesindeki esnafların Ahilik Haftasını kutlayarak ziyaretlerde esnafa Başkanlık yayınlarından kitaplar hediye etti.
Detay

İbradı İlçe Müftülüğü olarak "Engelsiz İbradı" projemiz kapsamında " Elektirikli Hasta Yatağı, baston, Tekerli Sandalye, Yürütec, hasta yemek masası vb medikal malzeme ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.
Detay

İbradı İlçe Müftülüğü Engelli koordinatörlüğü tarafından "Engelsiz İbradı Projesi" kapsamında vatandaşlarımızın medikal ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor.