02.02.2020

"CAMİYİ SEVİYORUZ, NAMAZLA BULUŞUYORUZ" PROJESİ SONUÇLANDI

“CAMİYİ SEVİYORUZ, NAMAZLA BULUŞUYORUZ” PROJESİ ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Gazipaşa İlçesi’nde "Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz" projesinin sonuna gelindi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yurt genelinde 18/01/2020-01/02/2020 tarihleri arasında düzenlenen proje kapsamında İlçemiz bazında ödüle layık görülen öğrencilere Yeni Cami'de tertip edilen  programda hediyeleri takdim edildi.
Gazipaşa İlçe Müftülüğü tarafından ilçemizde de uygulamaya konulan; yarıyıl tatilinde ilk ve ortaokuldaki öğrencilere camiye gitme ve cemaatle namaz kılma alışkanlığı kazandırılması hedeflenen projenin sonunda dereceye giren öğrenciler belirlendi.
Gazipaşa İlçe Müftüsü Yunus ERDOĞAN, yapılan ödül töreninde; projeye katılan öğrencileri kutlayarak, "Sabah namazları dâhil tüm vakitlere katılan çocuklarımızın hepsi bizim için birincidir. Diğer camilerimizde olduğu gibi Merkez Camii ve Dr. Mehmet Fahri Leylek Hal Camii’nde bu projemize katılan öğrencilerimizi kutlarım. Edinmiş oldukları alışkanları devam ettirmelerini temenni eder, vatanımıza milletimize ve aile bireylerine hayırlı evlat olmalarını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim" dedi.
Çocukların 15 günün sonunda aldıkları puanlarla kazandıkları hediyeleri veren İlçe Müftüsü Yunus ERDOĞAN, "Bu projemizdeki amaç, çocuklarımızın namaz vakitlerini değerlendirmelerini sağlamak, ezberlerini ve dualarını tazelemek, birbirlerine  kaynaşmalarını sağlamaktı. Maddi manevi destek olan esnafımıza, cemaatimize ve ödül törenine ev sahipliğinden dolayı Yeni Cami İmam-hatibi Hüseyin Abdullah ÖZCAN hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun" diye konuştu.