10.01.2020

HAYIRSEVER ÇİFTE TÜRKİYE DİYANET VAKFINDAN TEŞEKKÜR BELGESİ

Ekrem ve Saniye ERDEM isimli hayırsever çift, Gazipaşa İlçesinde bulunan dairelerini Türkiye Diyanet Vakfı Gazipaşa Şubesine  bağışladı.  Türkiye Diyanet Vakfına dairesini bağışlayan Ekrem ve Saniye ERDEM isimli hayırsever çifte yapmış olduğu bağıştan dolayı Türkiye Diyanet Vakfı tarafından teşekkür belgesi verildi.

Gazipaşa İlçe Müftüsü Yunus ERDOĞAN, Gazipaşa İlçe Müftülüğü’nde Ekrem ve Saniye ERDEM isimli hayırsever çifte teşekkür belgesini takdim etti.  Hayırsever çifte verilen teşekkür belgesinde: “Vakfımıza yapmış olduğunuz gayrimenkul bağışınız ve gösterdiğiniz teveccüh dolayısıyla teşekkür eder; bağışınızın Cenabı Hak katında makbul olması niyazı ile hayırlı ve sağlıklı uzun bir ömür dilerim” ifadeleri yer aldı.

Teşekkür belgesini takdim etme töreninde konuşan Gazipaşa İlçe Müftüsü Yunus ERDOĞAN, "İnşallah yapmış olduğunuz bu bağış, en güzel şekilde değerlendirilecektir. Şahsınız başta olmak üzere hayırsever bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cenabı Allah hayrınızı ve yardımlarınızı kabul etsin” dedi.

Müftü ERDOĞAN, ayrıca Türkiye Diyanet  Vakfı Gazipaşa Şubesine bağışta bulunan Ekrem ve Saniye ERDEM isimli hayırseverlere rehberlik edip kendileri ile yakından ilgilendiği için Ekmel Mahallesi Ebice Camii İmam-Hatibi Yusuf YAMAN’a teşekkür etti.