26.12.2019

GAZİPAŞA MÜFTÜSÜ OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Gazipaşa İlçe Müftüsü Yunus ERDOĞAN, okul ziyaretlerine devam ediyor. Ekmel Mahallesi Camii İmam-Hatibi Ramazan Bayram ÖZDEMİR ve Macar Mahallesi Yeni Camii İmam-Hatibi Abdulkazım İNAN  ile birlikte Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret eden Müftü ERDOĞAN, öğrencilerle bir araya geldi.
Gazipaşa İlçe Müftüsü Yunus ERDOĞAN: “Öncelikle bizleri sizlerle buluşturan Allah’a hamd olsun. İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olandır. Sizler bilgi çağında ilimle uğraşıyorsunuz, ilim öğreniyorsunuz. Cenab-ı Hak sizleri iyilikte çığır açanlardan eylesin. Sizler biz velilerin göz nurusunuz. İyilikte rehber, ilim ve fende önder olmanız için sizlere dua ediyoruz” dedi.
Müftü ERDOĞAN, daha sonra öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Siyer-i Nebi adlı kitabı hediye etti.
Program sonunda Müftü ERDOĞAN, okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.