12.10.2018

İL MÜFTÜMÜZ OSMAN ARTAN İLÇEMİZDE BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında konferans vermek üzere ilçemize gelen İl Müftümüz Osman ARTAN bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İl Müftümüz Osman ARTAN ilk olarak İlçe Kaymakamımız Ali SAKAR’ı makamında ziyaret etti.İl Müftümüz Osman ARTAN’a İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN da eşlik etti.

Tanışma ve sohbet havasında geçen ziyarette İl Müftümüz Osman ARTAN, Kaymakam Ali SAKAR’a yeni görev yerinin hayırlara vesile olmasını ve görevinde muvaffakiyetler diledi.

Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

***İL MÜFTÜMÜZ OSMAN ARTAN’DAN KUR’AN KURSLARIMIZA ZİYARET ***

Konferans programı için ilçemizde bulunan İl Müftümüz Osman ARTAN ayrıca Merkez Kur’an Kursumuzu ve 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursumuzu da ziyaret etti.

ARTAN 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğrencileriyle bizzat ilgilenerek onlarla bir süre vakit geçirdi.

İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN’dan İlçemizdeki Din Hizmetlerine dair genel bilgiler alan İl Müftümüz Osman ARTAN daha sonra ilçemizden ayrıldı.