08.10.2018

İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN CAMİLER HAFTASI ZİYARETİİ

İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN’a Camiler ve Din Görevlileri Haftası Dolayısıyla ziyaretler devam ediyor.

Müftü ERDOĞAN’ı son olarak ilçemiz Şehit Demet Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi idareci ve öğrencileri ziyaret etti.

Tanışma ve sohbet havasında geçen ziyarette Şehit Demet Sezen Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi idareci ve öğrencileri, Müftü ERDOĞAN’a öncelikle yeni görev yerinin hayırlara vesile olmasını ve görevinde başarı dileklerini ifade etti.Ayrıca 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması dolayısıyla Müftü ERDOĞAN şahsında tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ederek, haftanın hayırlı ve verimli geçmesini dilediler.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Şehit Demet Sezen Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Yunus KOÇ şunları kaydetti: :” 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması dolayısıyla ilçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN’ı makamında ziyaret ettik.Müftü ERDOĞAN şahsında tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ettik.Bu vesileyle bir kere daha Ahirete irtihal eden Din görevlilerine Yüce Allah’tan rahmet diliyor; hayatta olanlara sıhhat ve afiyet içerisinde daha nice hizmetler nasip etmesini niyaz ediyoruz. Milletimize hizmet etmeyi en büyük paye sayan Din Görevlileri mensuplarımıza, fedakâr hocalarımıza teşekkür ediyor, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Camiası olarak Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatının “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı tebrik ediyoruz.” Dedi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.