05.10.2018

ÇARŞI CAMİİ’NDE MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gazipaşa İlçe Müftülüğümüz tarafından 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında İlçemiz Çarşı Cami’nde Cuma Namazı öncesi Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Program kapsamında başta Milletine, bayrağına, ezanına, vatanına, devletine sahip çıkmak üzere canlarını feda eden Aziz Şehitlerimiz olmak üzere, camilerin yapımında emeği geçen, din hizmetinde ömür tüketen ve rahmete kavuşanlar için Mevlid-i Şerif okunup, Kur’an-ı Kerim tilaveti icra edildi ve hep birlikte İlçe Müftümüz Yunus ERDOĞAN’ın yapmış olduğu duaya amin denildi.

ERDOĞAN duasında” Ya Rabbe’l-Alemin! Birliğimiz, dirliğimiz ve beraberliğimiz için aynı ulvi değerler uğruna şehit düşen kardeşlerimize rahmet eyle, mekânlarını cennet eyle. Geride kalanlarına sabr-ı cemiller ihsan eyle!

Şehitlerimizin uğruna canlarını verdikleri davalarına sahip çıkacak imanlı, ihlaslı, vatanını ve milletini seven nesiller yetiştirmeyi bizlere nasip eyle Ya Rabbi!
Ya Rabbi! Bizleri birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat verme. Bizlere basiret ver, feraset ihsan eyle!

Geçmişten günümüze camilerimizin maddi ve manevi îmârı için gayret gösteren hocalarımızdan ve kardeşlerimizden ahirete irtihal edenlere rahmet eyle!
Hayatta olanlara sağlıklı ve huzurlu bir ömür ihsan eyle!

Ya Rabbi! bizlere de hademe-i hayrat olmayı, insanlığa hayırlı hizmetler sunmayı nasip eyle! “ Dedi.